Ofte stillede spørgsmål og svar

Før køb

Støtos.dk sender med brev via Postnord til hele Danmark. Brevet leveres inden for 5-7 hverdage og bliver afleveret i din postkasse.

Ja! – når du har samlet de landslotterier, du ønsker og gerne vil betale, bliver du automatisk omdirigeret til en såkaldt sikkerserver.
 Herfra er al kommunikation mellem dig og serveren krypteret via Quickpay.

Du skal blot indtaste den kode du har modtaget fra dit netværk på bestillings siden og den vil automatisk vise hvem du støtter. Såfremt koden ikke er indtastet korrekt, er det ikke muligt at benytte den. Hvis ikke du indtaster en kode går hele beløbet til organisationen.  

Visa/Danmark

Visa Electron

MasterCard

MobilePay


Hvis du ikke finder svar på dine spørgsmål, er du velkommen til at kontakte info@stoetos.dk. Skriv Støtos.dk Spørgsmål i emne. 

Vi bestræber os naturligvis på at svare alle e-mails indenfor 24 timer.

Efter køb

Nej. Støtos.dk formidler udelukkende salg af varer/landslotterier mellem købere og den ansvarlige arrangør. I henhold til “Lov om visse forbrugeraftaler” er køb af landslotterier ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Når din ordre er godkendt, vil du modtage en bekræftelse pr. E-mail, hvori vi bekræfter vi har modtaget din ordre. Husk at checke din spammail da bekræftelsen godt kan ende der.

Du vil modtage en e-mail når varen er afsendt. Din ordre er gennemført!

Når du placerer din ordre vil dit kreditkort blive autoriseret, og du vil derefter modtage en e-mail med bekræftelse på at ordren er gennemført. Betalingen vil først blive fratrukket din konto når varen bliver afsendt. Såfremt din betaling ikke skulle blive gennemført, vil du kunne se dette med det samme på bestillingssiden.

Såfremt din ordre mod forventning ikke skulle være kommet frem indenfor 8 hverdage bedes du kontakte info@stoetos.dk.