Online salg af skrabelodder for privatpersoner

Du kan som privatperson sælge skrabelodder og tjene gode penge til din egen lomme. Mere præcist 12 kroner pr. solgt skrabelod. Der er tale om fysiske skrabelodder, som du sælger online. Det er nemt at komme i gang – og du løber ingen økonomisk risiko. Udfyld tilmeldingen og du vil modtage din Netsværkskode på e-mail. Samtidig er du med til at støtte velgørende formål.

OBS: Online salg af lodder for privatpersoner er et nyt og ekstraordinært tiltag som følge af Covid – 19 virus i Danmark. 

Sådan kommer du igang – Sælg online med din NETVÆRKSKODE

Alle landslotterier som sælger på støtos.dk er godkendt af Spillemyndigheden i Danmark.

Tilmelding til online salg.

Du eller dit netværk kan også sælge vores landslotterier direkte ved fysisk salg. Læs mere på www.støtforeningen.dk.

Køb lodder med dit netværk

Hos Støtos.dk ønsker vi at du deler vores budskab med dine venner og bekendte. Der findes mange gode muligheder for at hjælpe og gøre en forskel. Her giver vi dig nogle eksempler på, hvordan det kan gøres.

Del budskabet på Facebook

Hej Alle - Helsingør Håndbold samler ind til vores klubkasse. Vi er ved at indsamle penge til vores nye håndbold hal.

Du kan hjælpe os, og på samme tid støtte et godt formål Køb et eller flere skrabe lodder via www.Støtos.dk Indtast vores netværkskode: 123456.

Når du køber et lod til 30 kr får vi 12 kr! Du støtter dermed os og organisationen som du vælger!. Lige nu kan du vælge imellem 3 forskelige. Vi håber du vil støtte op omkring projektet.

Med Venlig hilsen
Helsingør Håndbold

Del budskabet på SMS

"Hej Peter - Vi samler penge ind til vores Bornholmer tur med 7. klasse med Herning Skole i 2021. Du kan støtte vores tur ved at købe skrabelodder på www.stoetos.dk - Vi tjener 12 kr. pr. skrabelod I køber 🙂 Resten af overskuddet går til BørneTelefonens arbejde i Danmark.

Hvis du vil støtte, sendes skrabelodderne direkte til dig med posten. Du kan vinde masser af gevinster på skrabeloddet 🙂 Vi håber at du vil støtte os 🙂

Sådan støtter du os: Bestil på www.stoetos.dk og indtast netværkskoden : 123456 - så får vi 12 kr. pr. solgt lod 🙂
Knus fra Emilie"

Del budskabet på Instagram

"Hej 🙂 Vil du støtte VIK’s deltagelse i jule cuppen i fodbold i december 2020 ? Vi deltager med 2 hold. Du kan samtidig vinde fine præmier - Vi får 12 kr. til rejsen pr. skrabelod du køber online og samtidig støtter du Nyreforeningens arbejde i Danmark. Så let fungerer det:
- Du bestiller skrabelodder på stoetos.dk
- Skrabelodder fremsendes til dig med PostNord.
- Du skraber lodsedlerne når du modtager dem og har mulighed for at vinde masser af fine gevinster
- VIK modtager en provision på 12 kr. pr. skrabelod du køber

Mange tak for din støtte 🙂 - VIK’s fodbolddrenge.

Sådan støtter du vores deltagelse i jule cuppen :). Bestil på www.stoetos.dk og indtast vores netværkskode : 123456 - Så får vi 12 kr. for hvert lod til køber 🙂

Mange tak fra
Christian - VIK"

Del budskabet på LinkedIn

"Hej - 3.G på Herning Gymnasium skal på studierejse i foråret 2021 - hvor vi forhåbentligt må rejse igen. Vi skal besøge EU og få et indblik i, hvordan international handel virker. Det kommer så senere alle vores dejlige kommende arbejdsgivere til glæde og gavn.

Vi indsamler i øjeblikket penge til turen og det ville være fantastisk, hvis du vil købe Nyreforeningens Skrabelodder online på støtos.dk - Vi får 12 kr. til studierejsen pr. skrabelod du køber. Samtidig har du mulighed for at vinde spændende gevinster. Skrabelodderne sendes med Post Danmark direkte til dig efter at du har bestilt.

Vi glæder og vildt til rejsen og håber at du vil støtte 3.G på Herning Gymnasium og Nyreforeningen.

Sådan støtte du vores studierejse: Bestil på www.stoetos.dk og indtast vores netværkskode : 123456 - Så får vi 12 kr. pr. skrabelod du køber til vores studierejse.

Hej fra Peter"

Har du spørgsmål?