Støt børn og unge ramt af kræft

Når du køber Bamselotteriet online, støtter du Kræftens Bekæmpelses arbejde med forskning, forebyggelse og patientstøtte – målrettet børn og unge.

Bamselotteriet 2021

Bamselotteriet 2021

Bamselotteriet udbydes af Støttekomiteen af 2019 til fordel for Kræftens Bekæmpelse. Overskuddet fra lotteriet går til Kræften Bekæmpelse kampagne “Kræft er ikke for børn”. Lotteriet bliver solgt online her og af foreninger, idrætsklubber, skoleklasser og netværk i hele Danmark. Har du ikke en kode fra dit netværk, skal du ikke indtaste en kode og hele beløbet går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelses arbejde med børn, unge og kræft. Et lod koster 30 kroner. Vi sender lodderne til dig med Postnord.

DKK 30,00

Hvad kan du vinde?

 

  • 1 stk. Gavekort til Elgiganten  á 50.000 kr.
  • 2 stk. Gavekort til Small Danish Hotels á 15.000 kr.
  • 10 stk. Gavekort til Hotel Vejlefjord á 3.000 kr.
  • 10 stk. Elefanter fra bObles  á 1.099 kr.
  • 20 stk. Gavekort til Rema 1000 á 1.000 kr.
  • 20 stk. Gavekort til Nørregade Bolcher á 200 kr.
  • 50 stk. Gavekort til Bones á 200 kr.

 

Lotteriet sælges fra 19.04 – 30.09.2021

Se mere information på loddet.

Om dette landslotteri:

Når du køber Bamselotteriet online, støtter du Kræftens Bekæmpelse kampagne “Kræft er ikke for børn” og dermed det vigtige arbejde med med børn, unge og kræft.

Hvert år får 450 børn og unge under 25 år i Danmark konstateret kræft – og 3.400 børn og unge lever i dag med en kræftsygdom. Samtidig lever 24.000 børn lever i en familie, hvor deres far, mor eller en søskende har kræft. Det kræver enorm styrke at komme igennem hos alle – for når én bliver ramt, bliver alle ramt.

I 1960’erne var det kun 5 ud af 10 børn, der overlevede kræft, men takket være forskning overlever 8 ud af 10 i dag. Det er en medicinsk succeshistorie. Foruden forskning er forebyggelse og patientstøtte afgørende for at forbedre kræftramte børns levevilkår. For mere end halvdelen af alle børnekræftoverlevere oplever senfølger efter sygdommen.

I Kræftens Bekæmpelse arbejder vi ikke kun for at redde børn og unges liv, men også for at hjælpe dem, der overlever, godt tilbage til hverdagen og yde hjælp og støtte til de børn og unge, hvis forældre er ramt.

Selvom vi er godt på vej, er vi ikke i mål endnu. Men vi kan komme langt, hvis vi fortsætter med at stå sammen – og støtter. For ingen børn og unge skal have kræft.

Af hjertet tak fordi du gennem køb af det nye Bamselotteri vil være med til at gøre en forskel for børn og unge ramt af kræft.

Med venlig hilsen

Lise Atzen Bjerregaard
Kampagneansvarlig for ”Kræft er ikke for børn”
kræfterikkeforbørn.dk
#kræfterikkeforbørn

Tilladelse fra Spillemyndigheden
Din kurv

Støtos.dk ApS
Hammerholmen 11B,
DK-2650 Hvidovre

CVR 34204314

Tak for din tilmelding!
Tak for din oprettelse og tilmelding til Støtos.dk. Dine informationer er sendt til os.

Vi kontakter dig pr. E-mail hurtigst muligt og du vil modtage din/jeres netværkskode.

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os på info@stoetos.dk

For foreninger, grupper, klubber og skoleklasser
For private og netværk